Zanurz się w kulinarnej podróży przez smaki świata i polskiej kuchni! Odkrywaj nowe dania co miesiąc z naszym Sezonowym Menu.
-
1. TORTILLA Z BURRITO I SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM 24 zł
tortilla(mąka, woda, sól, drożdze) łopatka wieprzowa, pomidory pelati, kukurydza, fasola, cebula, czosnek, sól, pieprz, kumin rzymski, papryka słodka, płatki chili, gorzka czekolada, bazylia, cukier.
-
2. NOODLE Z KREWETKAMI PO AZJATYCKU 32 zł
makaron noodle, krewetki, papryka, sos sojowy, masło, papryka św., marchew, pieczarki, cukinia, grzyby mun, cebula, kiełki fasoli mung, cukier, sól.
-
3. MUSAKA VEGE 30 zł
ziemniaki, cukinia, bakłażan, papryka św., pieczarki, beszamel(mąka, masło, mleko) sól, pieprz
-
4. INDYK Z BAKŁAŻANEM SŁODKO KWAŚNYM 23zł + dodatki
bakłażan, papryka czerwona, ocet jabłkowy, cukier, sól, pieprz (tu należy dodać możliwość wyboru składników)
-
5. ZRAZY WOŁOWE W SOSIE WŁASNYM 28 zł + dodatki
wołowina zrazowa, ogórek kiszony, boczek wędzony, cebula, musztarda, sos sojowo-grzybowy, mąka pszenna, sól, pieprz.
-
6. MUS CZEKOLADOWY Z ORZECHAMI I WIÓRKAMI KOKOSOWYMI 12 zł
śmietana 34%, mleko, żelatyny, wanilia, czekolada gorzka, kakao, orzechy włoskie, wiórki kokosowe.